VERLENGSTUK VAN ONZE VISIE

iDANCEWORLD is de landelijke dans workshop tour van Nederland en Belgie. Op dit evenement kunnen dansliefhebbers kennis maken met de meest actuele dansmoves. De workshops van iDANCEWORLD worden verzorgd door de favoriete dansers van het populaire tv programma So You Think You Can Dance. Dit zorgt voor zeer grote belangstelling van zowel deelnemers als pers. De eerste 7 steden zijn begin 2012 gelanceerd, 2013 bezochten wij 12 steden en met circa 3000 deelnemers zeer succesvol te noemen waarbij tevens de (lokale) pers massaal aanwezig was. 

iDANCEWORLD is uniek in Nederland en Belgie vanwege de beleving en positeve sfeer die gecreert wordt en het platform wat zich verleent om alle ervaring uit te wisselen met elkaar. Je komt je oude vrienden tegen maar ontmoet ook nieuwe dansvrienden. iDANCEWORLD Team bestaat uit jonge, energieke mensen die hart hebben voor het vak dans. Het zijn niet allemaal professionals maar zeker wel realistische ambitieuse werknemers die vooral geloven in hun eigen kunnen en dat is het verlengstuk is van onze visie.

Ben jij fotograaf, video editor, graphic designer, make-up artist, stylist, fashion designer, een mediabureau of heb je een goedlopende website of blog? Wij komen graag met je in contact.

Neem contact met ons op via het contactformulier »